Aktiviteter

Foruden de ugentlige træninger, foregår der mange andre spændende ting i Brønshøj Folkedanser Forening.

Vi har en medlemsaften i oktober og en medlemsaften i marts. Her danser vi lidt og drikker vores medbragte kaffe – festudvalget har bagt kage! Vi spille banko og synger.

Sidste gang før jul har vi gløgg-aften, hvor programmet er det samme som ved medlemsaften, blot er traktementet her gløgg og æbleskiver.
BFF medlems aften 2013

Ved sæsonens slutning har vi hyggeaften med medbragt mad og kaffe.

I starten af december holder vi julestue for hele familien. Her deltager børn, voksne, bedsteforældre, venner, naboer – ja, alle, som har lyst til en rigtig gammeldags julefest med juletræ, julemand, sanglege, godteposer og gaver.

DSC_0014    DSC_0140

Vi har 2 årlige legestuer, forår og efterår.
Disse legestuer er åbne for alle, som har lyst til at danse folkedans.

IMG_0031

Desuden har vi en årlig medlemsfest, som de seneste år er blevet afholdt på Bellahøj Vandrerhjem. Her bliver vi beværtet med dejlig mad – og så danser vi – selvfølgelig!

DSC_0007
Hvert år i august arrangerer festudvalget en skovtur, hvor destinationen er hemmelig!
Det kan nævnes, at målet for  vore skovture de foregående år, har været bl.a. Frederiksborg Slot, Flakfortet, Egeskov Slot, Hven, Skjoldenæsholm, Tegners Museum, Middelaldercenteret m.m.

IMG_0004

Vores forening er som regel også talrigt repræsenteret ved Landsforeningens årlige Landsstævne, som bliver afholdt hvert år i skiftende danske provinsbyer.
Her deltager foreninger fra hele Danmark.

scan0001

Nordlek, som holdes hvert 3. år i enten Sverige, Norge, Finland eller Danmark, har som regel også god tilslutning fra vores forening.

IMG_0002

Vi har venskabsforeninger i Holland, Belgien og Østrig, som vi enten besøger, eller får besøg af. Vi havde f.eks. vores venner fra Illmitz i Østrig på besøg her i 2008, og vi gen-besøgte dem i 2011.
I 2017 havde Brønshøj Folkedanser Forening 65 års jubilæum, og i den anledning fik vi igen besøg af Volkentanzgruppe Illmitz, fra den 1. til den 6. juli.